DATO: 07.04.2012 / KLOKKESLETT: 23:39

3 kommentar(er)

HEEEEI DERE! Synne her, forresten! Blogger fra terassen i gran canaria ♥ Livet her herlig! Blogger fra mammas mac, men klarte å legge inn noen bilder, så dere får bilder!! (heldigee)

Vil si tusen takk til verdens bestebeste veninne som har blogget (heaeeh, 1 innlegg da, men likevel) for meg! Loveu Vilde, savner deg masse!

I dag har det vært den varmeste dagen til nå tror jeg, men det skal bli finvær fremover også, sies det.

OVER 30 GRADER OG FULL SOOOOOL, og jeg elsker livet! Jeg og kjæresøster har lugget(?hahah) på stranda i dag og kjøpt is + godteri og badet masse i sjøen, kjøppte flytemadrass i går :-D Etterpå var det tur i fjellet opp til et kors langt oppi huttiheita, som det kommer bilde av :** Og nå har vi spist tacoo og snop og jeg sitter og "chillern" på terassen med macen ♥ Klokka er 1 time mindre her enn hjemme i Norge daa.. Jeg savner jo vennene mine osv (HAHAH og TVEN.........................ehm, one three hill... <"3 savner alle avhengighetsprogrammene mine og de kjekke kanalene!!),,,, meeeeen jeg har det utroolig fint her! 

 

Sminkefriogfin på alle bildene asså just as u know :-)


bassenget, vel 1 av dem hvertfall..


shopping!

Kommer sikkert bilde en annen dag av det jeg kjøpte, men hvertfall, det var en svart shorts med sånn flettebelte, en lyserosa selskapskjole, en aprikosfarget "hverdags"kjole (kan brukes til litt av hvert egentlig- selskap også :), 1 par nike joggesko (Eline har dem også- så de er på bildet), 1 par ballerinasko til "selskap" eller "pynt", maaaasse sokker og neglelakk + negleklistremerker. :-) Thats it! Men har svidd av mer enn 1000 norske kr på det, kjolene var dyre! :_
familiekos <3

Nuu, bilder fra turen i dag! ;

haha, ingen av oss har oppvarmet eller noenting, merker jeg blir stivere når jeg ikke har trent rg på lenge! Også er det jo SELVFØØØLGELIG NM med en gang jeg kommer hjem, så jeg får nesten ikke trent, yey me.

MEN, jeg synes jeg har vært nokså sporty jeg, selv om jeg ikke har trent rg! Har stått opp tidelig om morgenen, gått ned til stranda (mangemange trapper), jogget på stranda, badet (tidlig på morgenen, i 8-9 tiden!) , jogget tilbake og løpt opp trappene! Spoorty da.. Også har jeg jogget en del rundt "hjerteøya" og masse på stranda, badet masse OF COURSE og trent litt zumba som de har på hotellet + gått tur i fjellet!. Skal trene det mer også (zumbaen på hotellet), men synes jeg har vært ganske sporty til å være i syden! Slet litt med å komme meg opp av senga klokka 8 for å jogge før frokost...anfi annlegget, hjerteøya til venstre :-) Perfekt for gåturer, avslapping, bading og jogging! & den er myyye finere på nært hold/ i virkeligheten.. Me liiike :-D

 

Snakkes!!! :*** Savner altså Norge litt, men har det flotttttt her :-DD

♥Synes?
hits